Błędy w wersji beta

Dział poświęcony problemom technicznym związanym z wersją beta gry, a także ze znalezionymi przez graczy błędami.

13 marca 2016, 17:18

Witam po zalogowaniu w grze jestem w tym lobby i mi piszę "wczytywanie danych" czekam od 30min i nic?

Fleksos
 
Posty: 1
Dołączył(a): 13 marca 2016, 12:18

14 marca 2016, 23:18

Widocznie trafiłeś na moment w którym Serwer nie odpowiadał. Spróbuj się zalogować w innym czasie.
Avatar użytkownika
Emto
 
Posty: 1067
Dołączył(a): 12 maja 2013, 14:04
Lokalizacja: [ELI-S] / Lider

20 marca 2016, 23:29

Witam moze mmi ktos powiedziec dlaczego w grze mam straszne lagi 200 pingu gdzie powinien byc normalny 50-60?

Morfi11
 
Posty: 1
Dołączył(a): 20 marca 2016, 18:21

21 marca 2016, 20:35

W grze masz trzy serwery. W zaleznosci do jakiego sie podlaczysz taki masz ping. Ja mam na serwie eu ping 45-55 a na ru 95-105. Ale z tego co wiem to roznie z tym bywa. Koledzy na serwie eu maja po 90 pingu i analogicznie na ru ping z rzedu 150 i wiecej. Chcesz grac plynnie to ustaw tylko serwer eu.
Avatar użytkownika
Emto
 
Posty: 1067
Dołączył(a): 12 maja 2013, 14:04
Lokalizacja: [ELI-S] / Lider

26 marca 2016, 19:16

tam powinno być napisane że "gracz jest w oddziale" Ale jakimś cudem jest taki szlaczek. :)
Avatar użytkownika
Emto
 
Posty: 1067
Dołączył(a): 12 maja 2013, 14:04
Lokalizacja: [ELI-S] / Lider

28 marca 2016, 22:48

EGZOdaw:
https://zapodaj.net/f101dfa712536.jpg.html
Odpaliłem po angielsku i mam co innego... ;)

Na to wygląda że takie tłumaczenie ale i tak każdy głupi by się domyślił o co chodzi :P
Avatar użytkownika
magasi
 
Posty: 14
Dołączył(a): 27 marca 2015, 15:56
Lokalizacja: Żerków

14 czerwca 2016, 20:25

Ciagle wystepuje blad przy konczeniu rozgrywki, w jednym 1 na 50 udaje mi sie zobaczyc stash a w 1 na 100 wyniki z punktacja. Bardzo frustujace :(

genadiy222
 
Posty: 1
Dołączył(a): 14 czerwca 2016, 20:23

15 czerwca 2016, 07:14

genadiy222:Ciagle wystepuje blad przy konczeniu rozgrywki, w jednym 1 na 50 udaje mi sie zobaczyc stash a w 1 na 100 wyniki z punktacja. Bardzo frustujace :(

Dosyc dziwny problem. Pierwszy raz sie z takim czyms spotkalem. Sproboj przeinstalowac gre. Jak to nie pomoze to postaraj sie zmienic render na inny. Innych opcji nie widze.
Avatar użytkownika
Emto
 
Posty: 1067
Dołączył(a): 12 maja 2013, 14:04
Lokalizacja: [ELI-S] / Lider

15 czerwca 2016, 14:31

genadiy222:Ciagle wystepuje blad przy konczeniu rozgrywki, w jednym 1 na 50 udaje mi sie zobaczyc stash a w 1 na 100 wyniki z punktacja. Bardzo frustujace :(


Grasz po "kablu" czy po "wifi" ??

Masz utratę pakietów ??

Jaki ping i jak stabilność połączenia ?
Avatar użytkownika
Owcen_no_steam
 
Posty: 2334
Dołączył(a): 15 września 2015, 07:50
Lokalizacja: [+BS+] Great Swamp

01 kwietnia 2017, 22:28

Witam, ja mam problem z tym że gdy jestem w lobby to wczytuje mi sie tylko kawałek postaci i kawałek czego za nią a gdy włącze runde to jest ten sam problem bo wczytuje sie tylko kawałek mapy a gdy zmienię na wersje renderowania dla mocnych komputerów to wszystko jest normalnie Co mam zrobić
ps.Przepraszam za złe sformułowanie.

MrRatiber
 
Posty: 1
Dołączył(a): 31 marca 2017, 15:03

02 maja 2017, 08:53

MrRatiber:Witam, ja mam problem z tym że gdy jestem w lobby to wczytuje mi sie tylko kawałek postaci i kawałek czego za nią a gdy włącze runde to jest ten sam problem bo wczytuje sie tylko kawałek mapy a gdy zmienię na wersje renderowania dla mocnych komputerów to wszystko jest normalnie Co mam zrobić
ps.Przepraszam za złe sformułowanie.


Kupic nowy komputer. Nie bedzie problemu.
Avatar użytkownika
Emto
 
Posty: 1067
Dołączył(a): 12 maja 2013, 14:04
Lokalizacja: [ELI-S] / Lider

04 listopada 2017, 15:28

Witam serdecznie :)

Przedstawiam swój problem a mianowicie grafika.
Mam tą grę ustawioną na ULTRA.
Przeinstalowałem grę i to również nie pomogło, ch*j wie o co tu chodzi...
http://i64.tinypic.com/24qp8oj.jpg

http://i65.tinypic.com/sb3qww.jpg

Widzicie ? grafika jakbym komputer w czipsach wygrał...
procek i5, karta 660GTX, 4GB RAM

El Macabra
 
Posty: 2
Dołączył(a): 04 listopada 2017, 15:16

04 listopada 2017, 20:37

gdzie to przełączyć ?

El Macabra
 
Posty: 2
Dołączył(a): 04 listopada 2017, 15:16

08 listopada 2017, 14:49

w opcjach gry masz wybór rendera. Dla słabych i mocnych komputerów :)
Avatar użytkownika
Emto
 
Posty: 1067
Dołączył(a): 12 maja 2013, 14:04
Lokalizacja: [ELI-S] / Lider

30 marca 2020, 20:02

Masakra z tymi karami to chyba jakiś żart stalem moze z 5-10 sek i juz zsotalem ukarany za chwile to samo pokazalo mi ze nie bylem aktywny 5 min. błagam zróbcie cos z tym błędem !!!!!!!!!!!!!!!!

survivor_1304902151038476449
 
Posty: 1
Dołączył(a): 30 marca 2020, 20:00

Aby odpowiedzieć musisz być zalogowany.

Powrót do Problemy techniczne



cron