Issue with crosshair animation

This section is for discussing technical questions relating to the Beta version of Survarium, including game-bugs.

31.10.2020, 21:41

Hi there. I have not been playing for a while and started today. I encountered issue with crosshair animation. When I hit player its not flashing in red as when I played some time ago. Intresting, it works perectly in training \ "go to shooiting" game. Thus it must be bug in a game. Please advise as it key game expirience that genreates dopamine.

I have Intel I7 and GTX 970 and the newewst drivers.
User avatar
I Know Kung Fu
 
Posts: 4
Joined: 14.09.2015, 18:53

01.11.2020, 11:59

When your shots hit another player, you'll see white hitmarkers. When it's a shot that confirms a kill server-side, this hitmarker will be red. So I'm not sure about what you mean with "When I hit player its not flashing in red", as it's not supposed to do that when working correctly. Can you demonstrate this on a video?
User avatar
Chandrian
Supermoderator
Survivor
 
Posts: 3467
Joined: 03.04.2013, 18:33
Location: Spain

12.11.2020, 20:28

Hi Chandrian

I was not precise enough and crosshair animation should work as you described.
Please find video from Ranking Game where I face this problem. Please note it works perfectly during non ranking game. Perhaps its connected to the lack of kill cam ?

PS: there are 2 hits in video w/o crosshair animation.

https://youtu.be/mhdZNWvaGFk
User avatar
I Know Kung Fu
 
Posts: 4
Joined: 14.09.2015, 18:53

13.11.2020, 07:14

This one is easy. Hit-markers are disabled in Ranked matches. Killcam is disabled too, you might have noticed that.
User avatar
Chandrian
Supermoderator
Survivor
 
Posts: 3467
Joined: 03.04.2013, 18:33
Location: Spain

In order to reply you must be signed in.

Return to Technical