Technical Issues

Discussion of Survarium in the context of the Doors Open Day.

25.04.2014, 09:31

Can sometimes login but when hiting "play" gets disconnected
User avatar
iQuell
 
Posts: 2
Joined: 24.04.2014, 23:28

25.04.2014, 09:31

NecroKnight:I managed to log in and made it to the main menu. I've fiddled with the options and equipment, went to play and got stuck with the radar screen.


Restart the game and quickly log back in, it will kick you straight into battle.
User avatar
Gamertech
Survivor
 
Posts: 1740
Joined: 29.06.2013, 02:33
Location: CG3 - Australia

25.04.2014, 09:31

NecroKnight:I managed to log in and made it to the main menu. I've fiddled with the options and equipment, went to play and got stuck with the radar screen.


Same. Managed one game at 9:00am in Kiev time, there was a lot of lag but was cool. Since that one game i have the same issue as you.

Hyphy
 
Posts: 9
Joined: 25.04.2014, 07:04

25.04.2014, 09:32

Getting disconected every time i press "Play" and yes, i have a weapon equiped

Mathop
 
Posts: 1
Joined: 05.04.2013, 08:45

25.04.2014, 09:32

Just finished my first match. The game is a bit laggy, even on low settings (well, my comp isn't exactly very new ^^). And now the game got stuck on the "Receiving match stats..."- screen.
User avatar
jerzeydan
 
Posts: 8
Joined: 14.04.2013, 13:38

25.04.2014, 09:32

Hey guys, like playerone mentioned above, all I see is what he posted. I can see the main HUD in the background, and even move the camera with right click, but nothing else. I've tried restarting, any insight?

Sturmwaffles
 
Posts: 1
Joined: 03.04.2013, 18:46

25.04.2014, 09:33

Gamertech:

Unknown, quite likely you'd have to get a hand from staff. You can try just restarting the launcher itself a few times.

u mean the installation file? i cant get to the launcher point it stucks at installation point! nvm i ll try it from home prop its gonna be fine from there!

kourt
 
Posts: 3
Joined: 25.04.2014, 05:50

25.04.2014, 09:33

Lag? It's unbearable.
User avatar
seanosilas
 
Posts: 2
Joined: 22.04.2014, 07:48

25.04.2014, 09:34

NecroKnight:I managed to log in and made it to the main menu. I've fiddled with the options and equipment, went to play and got stuck with the radar screen.

Same here :(
And I have tried to restart several times but that does not help neither.
What now, Gamertech?
User avatar
AlphaIon
 
Posts: 6
Joined: 24.04.2014, 08:51
Location: CNPP

25.04.2014, 09:34

whats with the servers? my download speed is like 3.4kb - 100kb/s all the time... and i normally get 10mb/s

Uhm HömHöm
 
Posts: 2
Joined: 02.09.2013, 11:28

25.04.2014, 09:34

Yeah doing task manager closes at auto-fire now , dunno what to do , the room looks nice tho

OK IT WORKS , YOU HAVE TO TASK MANAGER CLOSE SURVARIUM.EXE MULTIPLE TIMES AND MOVE FAST , IT WILL EVENTUALLY WORK , WAIT 10-20 SECONDS BEFORE DECIDING TO DO SO.
Last edited by MTVeyron on 25.04.2014, 09:34, edited 1 time in total.
User avatar
MTVeyron
 
Posts: 39
Joined: 04.02.2014, 01:54
Location: Romania

25.04.2014, 09:34

mcdonnell991:whats with the servers? my download speed is like 3.4kb - 100kb/s all the time... and i normally get 10mb/s


go to the wrench and check for torrent option "on"
User avatar
TotCac
 
Posts: 16
Joined: 06.04.2013, 07:21
Location: France

25.04.2014, 09:35

Reciving Match stats 5 minute WTF? Man?
User avatar
playeronesvk
 
Posts: 17
Joined: 05.04.2013, 18:37

25.04.2014, 09:35

mmm, got into a game, says ping of 75 but feels like about 2 seconds or more of lag.
game ends, stuck on receiving stats screen.
i expected beta... but my gun seems to only shoot half a magazine at a time and the muzzle flash fills half the screen as soon as i begin to fire and theres no chance of aiming lol.

psyfer
 
Posts: 5
Joined: 25.04.2014, 05:25

25.04.2014, 09:36

MTVeyron:Yeah doing task manager closes at auto-fire now , dunno what to do , the room looks nice tho

OK IT WORKS , YOU HAVE TO TASK MANAGER CLOSE SURVARIUM.EXE MULTIPLE TIMES AND MOVE FAST , IT WILL EVENTUALLY WORK , WAIT 10-20 SECONDS BEFORE DECIDING TO DO SO.


Really hoping theres a more stable way of doing this....

Hyphy
 
Posts: 9
Joined: 25.04.2014, 07:04

25.04.2014, 09:36

Gamertech:Connection error would likely be a firewall blocking the game from connecting, temporarily disable whatever firewall you're using or add an exception for it and try again.

@kourt - Restart your PC



My firewall is always disable but i did add an exception to firewall and restarded didn't work ;/
User avatar
KTPRPL
 
Posts: 10
Joined: 02.10.2013, 08:40

25.04.2014, 09:38

also run as administrator :

OK BIG ISSUE : i taught double clicking means equip , so i sold everything and i can't enter battle , fml
User avatar
MTVeyron
 
Posts: 39
Joined: 04.02.2014, 01:54
Location: Romania

25.04.2014, 09:39

KTPRPL:My firewall is always disable but i did add an exception to firewall and restarded didn't work ;/


Try enabling it then and see if anything changes.
User avatar
Gamertech
Survivor
 
Posts: 1740
Joined: 29.06.2013, 02:33
Location: CG3 - Australia

25.04.2014, 09:39

It stuck on radar screen. I've tried to restart like a hundred times but it doesn't help neither :(
User avatar
parufkens
 
Posts: 9
Joined: 07.04.2013, 23:23
Location: Sosnowiec

25.04.2014, 09:40

login server: invalid version now ..
User avatar
iQuell
 
Posts: 2
Joined: 24.04.2014, 23:28

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.

Return to Doors Open Day